Is de tool en equipment rentalmarkt toe aan vernieuwing?

Artikel delen

De steeds maar nieuwe technologie laat geen bedrijfstak ongemoeid. Het gedrag van klanten veranderd voortdurend aan de hand van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hierdoor ontstaan er voor zowel afnemers als aanbieders voortdurend nieuwe kansen.

Dat geldt ook voor het huren van gereedschap en machines. Daarom wil FINN enkele vragen stellen aan klanten over nieuwe kansen op dit gebied. Uw antwoorden gebruikt FINN om de dienstverlening richting afnemers en aanbieders verder te ontwikkelen. Waarbij we de door u genoemde problemen of opmerkingen graag gebruiken om het huren van materiaal beter te maken. Het invullen duurt maximaal 3 minuten.

Aan het einde van de vragenlijst vindt u de uitgebreide klantcase van ter illustratie hoe we de verhuurmarkt kunnen verbeteren. We zijn benieuwd naar uw mening!

U kunt hier de vragenlijst starten.

FINN
www.makethingsfinn.com