Kameleon onder de werkladders

Artikel delen

Liefst 33 verschillende standen kent de Yeti Pro ladder van Solide. “Het is een multifunctionele werkladder voor schilders, stukadoors, elektriciens en andere professionals in de bouw- en installatiesector,” benadrukt Mischa Bos, salesmanager Nederland bij Solide. “De dubbele trapladder van slechts 1,31 meter lengte (model 4×4) kun je uitschuiven tot 4,25 meter, je kunt met de nodige accessoires zoals een stelpoot op ongelijke ondergronden werken, hij kan als steiger dienen, als snijtafel, werkplank, noem maar op. Deze ladder brengt je overal verder, ook in lastige hoeken en trapgaten.”

Het is met recht een alles-in-één ladder, veelzijdig en tevens praktisch. Want de ladder heeft een relatief laag gewicht en is met de transportwielen makkelijk te verplaatsen. Hij past ingeklapt met z’n korte lengte in de auto, hij hoeft niet speciaal op het dak. Daarnaast is het een zeer veilige ladder: de ladderbomen zijn aan beide uiteinden conisch uitlopend voor extra stabiliteit. Voorts is sprake van een ergonomische grip, vlakke horizontale sporten met antislipprofiel en een zelfblokkerend scharnier. De ladder is geproduceerd van aluminium en is zwart gelakt om vuile handen en corrosie van het aluminium te voorkomen. Op de ladder wordt 10 jaar garantie gegeven.

Bos: “Vaklieden beoordelen de Yeti Pro als een trap die makkelijk om te vormen is naar een ladder in verschillende hoogtes voor alle werken binnen- en buitenhuis. Kijk hoe eenvoudig je de ladder op een spiltrap kunt plaatsen om een goede werkpositie te verkrijgen. Die flexibiliteit bewijst zich in elk project,” aldus de Nederlandse salesmanager voor het Belgische Solide en DAS, onderdeel van Solide. “Ik zeg altijd twee merken, één oplossing. Voor de Yeti Pro kun je omgekeerd zeggen: één trap voor tientallen oplossingen.”

Solide
www.solide.com
www.dasladders.be