Nieuwste generatie watergedragen vloerverwarming

Artikel delen

Iedereen kent traditionele vloerverwarming met de eigenschappen dik, traag en zwaar. En de installatie en droogtijden van deze dikke en trage systemen kost veel tijd toch? Zeker als er nog een dekvloer overheen moet. Dit moet beter, sneller en efficiënter kunnen. Uit deze innovatieve gedachten zijn de SpeeTile en SpeeTherm vloerverwarmingssystemen ontstaan. De nieuwste generatie toekomstbestendige, dunne, snelle en lichte verwarmingssystemen.

Het SpeeTile systeem van WARP Systems biedt voordelen voor de eindgebruiker en voor de installateur. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15 mm met een gewicht van 30kg per m² inclusief de SpeeTop egalisatiemortel. Dit lost het probleem op voor ruimten met weinig opbouwhoogte en vloerbelasting ter beschikking. Verder is het slimme en gepatenteerde klik-breek-schuif systeem een innovatie, waardoor het systeem altijd past, dus nooit meer meten en snijden en geen afval. Ook is het SpeeTile systeem geschikt voor wanden en plafonds. Voordelen voor de eindgebruiker: het laagtemperatuur watergedragen systeem is energiezuinig, toekomstbestendig (ook geschikt voor warmtepomptechniek) en reageert actief en snel op warmtevraag. Daarnaast kan het ook over bestaande vloeren worden aangebracht, ideaal in de renovatie.

Het SpeeTherm droogbouw systeem

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slechts 3 kg per m² is het systeem eenvoudig te installeren en is het zeer geschikt voor onder andere houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en gecertificeerde SpeeTube verwarmingsbuis. Het SpeeTherm systeem biedt dezelfde voordelen als het SpeeTile systeem.

WARP Systems
www.warp-systems.nl/home/professional