Dit zijn de meest gestelde vragen bij het verkopen van een woning

Artikel delen

Wanneer je besluit dat je je woning wilt gaan verkopen, levert dat veel vragen op, zeker als dit de eerste keer is dat je een woning verkoopt.

Een makelaar inschakelen of zelf regelen?

Vraag jezelf af of je echt alles zelf wilt regelen, of dat je een groot deel uit handen wilt geven. Het voordeel van het zelf verkopen van een woning is natuurlijk dat alle opbrengst voor jou is, maar je hebt daarbij niet de kennis en middelen die een makelaar heeft. Ook ben je, wanneer je besluit zelf je huis te verkopen, erg veel tijd kwijt aan het verkopen.

verhuizen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis snel verkocht wordt?

Er zijn een paar stappen die je kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat je huis snel verkoopt. Zo is het belangrijk dat je goed adverteert voor je woning. Plaats je huis op verschillende verkoopsites zoals Funda, maar ook op sociale media, zoals Facebook. Schrijf ook een goede verkooptekst voor de woning waarin je eerlijk bent, maar het huis wel op een positieve manier beschrijft.

Ook foto’s zijn belangrijk voor de verkoop van een huis. Zorg voor foto’s van goede kwaliteit. Deze kun je zelf maken, maar het is helemaal geen slecht idee om de foto’s te laten maken door een professionele interieurfotograaf.

Heb je haast en wil je echt snel van je woning af? Dan kun je contact opnemen met Bagro Vastgoed. Bij ons kun je namelijk je huis verkopen binnen één week, waardoor je erg snel je geld in handen hebt.

Welke prijs krijg je voor je woning bij verkoop?

Als je besluit je woning te verkopen, hangt de prijs die je ervoor krijgt natuurlijk helemaal af van de woning die je probeert te verkopen en de manier waarop je dat aanpakt. Als je je huis helemaal zelf verkoopt, is al het geld dat je woning opbrengt voor jou. Dat betekent echter niet dat je woning op die manier het meeste oplevert. Wanneer je je woning bijvoorbeeld via een makelaar verkoopt weet die precies hoe hij moet onderhandelen zodat het uiterste uit het huis kan worden gehaald. Een deel van het verkoopbedrag gaat dan echter wel naar de makelaar. Als je besluit om je woning te verkopen aan Bagro Vastgoed, is het gehele verkoopbedrag voor jou. Wij zijn enorm ervaren in het aankopen van huizen en we kunnen snel zien wat je woning waard is. We komen dan vrijblijvend en kosteloos naar je huis kijken en doen snel een bod. Als jij tevreden bent met het bod sluiten we de verkoop af en hoef jij je geen zorgen meer te maken over het verkopen van je woning.