Een warme zomer zonder zweetvoeten

Artikel delen

We hebben al weer de nodige hete dagen achter de rug. Heb je snel last van zweetvoeten in de zomer? Trek dan Cool Socks aan van Redbrick. De werksokken verkoelen je voeten en voeren vocht direct af. Ze zijn gemaakt van ademend COOLMAX® dat zorgt voor een uitstekende vochtverdamping. Zo blijven je voeten lekker droog en fris. De sokken zijn tevens voorzien van ventilatiekanalen die over de wreef lopen.

schoenen

Bij de ontwikkeling van de werksokken heeft Redbrick gebruik gemaakt van beproefde technologieën uit de wandelsport. De sokken hebben een perfecte pasvorm en een vlakke, niet voelbare naad bij de tenen. De elastische boord zorgt ervoor dat ze niet afzakken.
De Cool Socks zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden bij hoge temperaturen. Ze zijn antibacterieel en beschermen je voeten tegen wrijving waardoor de kans op blaren een stuk kleiner wordt. Dankzij de slijtvaste stof Cordura® die in de sokken is verwerkt gaan ze extra lang mee.

Elke dag schone werksokken

Draag je sokken die zweet niet goed afvoeren? Dan kan dit in je werkschoenen trekken waardoor ze gaan stinken. En dat wil je niet. Bovendien kunnen vochtige voeten leiden tot infecties zoals voetschimmel. Trek daarom dagelijks schone, ventilerende sokken aan, daar heb je altijd plezier van.
Redbrick Cool Socks zijn verkrijgbaar in alle maten. Adviesprijs € 8,95 incl. BTW.

Redbrick
www.redbrick.eu of www.allshoes.eu