Easy fit-montage bedieningsplaat

Artikel delen

TECE heeft een nieuwe montagewijze van de WC-bedieningsplaat ontwikkeld. Dit montageprincipe heet easy fit en is van toepassing bij de nieuwe inbouwframes die onlangs zijn geïntroduceerd. De montage van de bedieningsplaat kan nu eenvoudig en snel. Zonder afstellen en zonder meten achteraf. Bovendien bespaart het ruim 60% werktijd en het verlaagt de faalkosten.

montageDe easy fit-montage gebeurt met slechts twee schroeven: die steekt u erin en drukt u door. Dan zet u de schroeven met een paar slagen vast. Nu zit het bevestigingsframe van de bedieningsplaat al vast op de spatbescherming van de spoelkast. Vervolgens plaatst u in een handomdraai de bedieningsstangen door deze 45 graden te draaien.
Bij TECE passen alle series bedieningsplaten op alle TECE spoelkasten. Bij een renovatie kan de bedieningsplaat dus altijd probleemloos worden vervangen, zonder dat de spoelkast vervangen hoeft te worden. Deze compatibiliteit blijft ook met de montagewijze easy fit behouden. Dit betekent dat alle bedieningsplaten passen op zowel de spoelkasten die tot april 2021 zijn geleverd, als op de nieuwe spoelkasten die vanaf april 2021 zijn of nog worden geleverd.

Alles duidelijk met QR-code

Om u duidelijk te informeren over de montage, technische gegevens of reserve onderdelen zijn het bevestigingsframe, de spatbescherming en de bedieningsplaat voorzien van een QR-code.