Handgereedschap met betere grip

Artikel delen

Het Pure concept van Super Prof is een volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen, stuctroffels en metseltroffels voorzien van een ergonomische lederen handgreep, die het vocht beter opneemt. Hierdoor krijgt men een betere grip en wordt het werkcomfort bevorderd.

Binnen het Pure lijmspanen assortiment is er de Flowline lijmspaan. Door de schuine vertanding van de Flowline ontstaat een nagenoeg vol bed verlijming. De lijmrillen vallen over elkaar heen, waardoor er geen holle ruimte onder de tegel ontstaat en er minder lijm nodig is. Verkrijgbaar in 6, 8 en 10 mm vertandingen.

Pure Flex pleisterspaan

De Flex pleisterspaan onderscheidt zich door het dunnere blad, dat verkrijgbaar is in 2 diktes (0,3mm – 0,4mm). Ideaal voor het superglad afwerken van (grote) oppervlakken, snel en zonder verlies van pleister materiaal en geschikt voor alle soorten betonlook stucwerk.

Pure spack- & gipsmessen

De Pure spack- en gipsmessen zijn uitgevoerd met een aluminium houder en roestvrijstaal blad. Bladdikte: 0,4 mm – afmessen van pleisters en gipsen. Bladdikte: 0,5 mm – afmessen van gipspleisters. Speciaal voor het verwerken van gips heeft Super Prof gipsmessen met RVS blad van 0,7mm.

Pure metseltroffels

De Pure metseltroffels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen: Smart, Floreffe, Arnhem, Brussel, Antwerpen, Parijs. Doordat het blad een geschuurd oppervlak heeft, blijft het materiaal beter op de metseltroffel liggen. De sterke vol verlaste verbinding, tussen de ang en het robuuste stalen blad met een aangescherpte kant, garandeert een zeer hechte en duurzame verbinding.
Pure Eco stuctroffels
De stukadoorstroffels hebben een roestvrij stalen blad, dat bevestigd is door middel van een gepuntlaste verbinding.

Super Prof BV
www.superprof.nl