Accu slagschroevendraaier

Artikel delen

Het Koreaanse Keyang start de tweede helft van het jaar met het leveren van een nieuwe serie elektrisch handgereedschap. Niet alleen op technisch vlak zijn de machines verbeterd, ook aan het uiterlijk is gewerkt. De kenmerkende chocobruine kleur maakt plaats voor overwegend mat-zwart met felrode details.

Allereerst start Keyang met vernieuwd slaggereedschap. De IW18BLA is de nieuwe 18 volt slagmoersleutel en de ID18BLA de sterke nieuwe slagschroevendraaier. Deze laatste machine mag je testen! Wie weet, schroef jij als eerste in Europa met deze splinternieuwe Keyang machine. Het is een koolborstelloze machine, met led-verlichting, broek/riem-haak en snellader. Alle 18 volt accu’s blijven ook met deze vernieuwde machines onderling uitwisselbaar. De machine heeft verder vier modes, waaronder een auto-stop functie: die schakelt na 1 seconde bij een bepaald koppel de machine uit, zodat schroeven niet te ver indraaien. De machine kent ook een ‘drill-functie’. Dit is de lichtst lopende stand waarbij niet of nauwelijks geslagen wordt.

Meld je aan via redactie@bouwtotaal.nl.