Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook een stangloos kitpistool testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook een stangloos kitpistool van OX Tools testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag dit kitpistool proberen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional test enkele dagen het kitpistool en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van. Uiteraard mag je het kitpistool na de test houden!

Het OX pro stangloze kitpistool is perfect voor gebruik in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes waar u scheuren of gaten moet afdichten en/of opvullen. General manager Myles Browning van OX Tools: “Voor zowel de professionele vakman als de enthousiaste doe-het-zelver is ons kitpistool onmisbaar. Hiermee hoef jij je namelijk nooit meer zorgen te maken dat je er niet meer bij kan.”

Het komt in de dagelijkse praktijk regelmatig voor dat de vakman een klus niet volledig kan klaren, omdat dat laatste hoekje bij het kitten van naden een grote uitdaging wordt. Het innovatieve kitpistool van OX Tools zorgt hierbij voor de oplossing. “Met het nieuwe design hebben wij er namelijk voor gezorgd dat iedereen moeiteloos ook dat laatste hoekje kan kitten en zo dat vakkundige eindresultaat voor de opdrachtgever kan leveren.”

Eigenschappen

Het intelligente compacte ontwerp van het kitpistool zonder stang, maximaliseert de toegang bijvoorbeeld achter gootstenen, binnen in kasten en in douchecabines. Het kitpistool is gemaakt van een lichtgewicht versterkte polycarbon behuizing met een geklonken stalen cartridge houder. Deze is geschikt voor het gebruik van cartridges tot 400 ml. De ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor maximaal comfort tijdens het gebruik, terwijl de handige riemclip snel en eenvoudig aan de gereedschapsriem kan worden geklikt. Ideaal voor gebruik met latex en siliconenkitten met een lage tot gemiddelde viscositeit.

Myles Browning: “Deze nieuwe uitvinding past helemaal bij onze visie, waarbij we ervoor zorgen dat onze producten altijd tough, dynamic and different zijn. Dat geldt voor al onze tools, waaronder zaagbladen, diamantboren en -schijven, handgereedschappen, tegelprofielen, levelsystemen en werkkleding.”

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je dit stangloze kitpistool testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van ‘Test OX pro stangloze kitpistool’.

 

BouwTotaal