Complete ruimtebeleving met kamerhoge deuren

Artikel delen

Berkvens lanceert op 1 oktober de VerdiXperience en brengt hiermee de Verdi-lijn van kamerhoge deur-kozijncombinaties onder de aandacht van de architect, ontwikkelaar en aannemer. Beleving staat centraal tijdens de VerdiXperience.

Onderdeel van de VerdiXperience is een informatieve video, waarin de Verdi-deurset van diverse kanten wordt belicht.

Bovenlicht overbodig

De Verdi-deursets combineren functionaliteit met een unieke perceptie van de ruimte. Doordat het bovenlicht met de deuren overbodig is geworden, lopen aangrenzende ruimtes door. Verdi maakt hiermee ruimtebeleving compleet.

Verschillende deurtypes

De Verdi-lijn bestaat uit verschillende types plafondhoge deuren, inclusief houten of stalen kozijnen en bijpassend garnituur. Een stijlvolle combinatie, die veelvuldig wordt toegepast in projectmatige bouwprojecten. Verdi wordt geleverd in Kristalwit en Zwart.

Flexunit

Het bovenlicht verdwijnt met Verdi. De kamerhoge deur-kozijncombinatie heeft een meebewegende bovendorpel: de Flexunit. Deze slimme innovatie van Berkvens vangt eventuele bouwtoleranties op. Hierdoor is de Verdi-deurset altijd passend te maken.

Ontzorging

Een ander groot voordeel voor de aannemer en ontwikkelaar is dat zij volledig ontzorgd worden door Berkvens. Berkvens is in het hele proces – van tekentafel tot en met oplevering – ketenpartner bij uitstek. Dat betekent: volledige ondersteuning van productie en levering tot en met montage en after sales. Korte lijnen en de persoonlijke benadering van een familiebedrijf dragen bij een de hoge kwaliteit dienstverlening.

Berkvens
www.berkvens.nl