Zit jouw klant er al WAR(M)P-jes bij ?

Artikel delen

De tijd van warmte en gezelligheid staat weer voor de deur en wat is er nou fijner dan jouw klant laten genieten van het comfort van vloerverwarming? Is jouw klant op zoek naar een toekomstbestendige, energiezuinige vloerverwarming; Dan heeft WARP Systems de oplossing voor al jouw uitdagingen! Met de nieuwe generatie laagtemperatuur water gedragen vloerverwarmingssystemen laat jij elk project warm achter.

Het SpeeTile natbouw systeem

Het SpeeTile systeem van WARP Systems bezit eigenschappen die zowel voordelen voor de eindgebruiker als voor jou als installateur biedt. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg/m² inclusief egalisatiemortel. Door de lage opbouwhoogte is deze in veel situaties geschikt en het lichte gewicht maakt dat de installatie eenvoudiger is. Verder is het unieke klik-breek-schuif systeem een professionele innovatie, waardoor vooraf meten en terplekken snijden nooit meer nodig is. Hierbij is het SpeeTile systeem ook geschikt voor wanden en plafonds. Handig voor de eindgebruiker: het SpeeTile systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

Het SpeeTherm droogbouw systeem

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slecht 3kg/m² is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt ook mogelijkheden voor houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm lamellen voor de warmtespreiding en SpeeTube verwarmingsbuis. Het systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

In het kort; zoek je voor jouw klant een snelle oplossing voor vloerverwarming met een minimale opbouwhoogte? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

WARP Systems
www.warp-systems.nl