Houtrot bestrijden doe je met Bolivia Professional

Artikel delen

Last van houtrot? Wanneer je er op tijd bij bent kan dit gelukkig goed behandeld worden. Voor het bestrijden van houtrot biedt Bolivia een compleet assortiment met 2K Epoxy Houtrotstop, Houtrotvuller enEpoxy Houtvullers.

‘Een product in handen hebben waarvan je zeker weet dat het goed is en waar je op kan vertrouwen. Dat wil toch iedere vakman?’ zo begint Rob van der Spek, Accountmanager bij PearlPaint. Rob vertelt verder. ‘Wij zijn  actief in het professionele segment. Werk je met één van onze Bolivia producten, dan ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit uitstraalt naar je klant. En dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.’

Martijn Jonkman van Jonkman Schilderwerken : ‘Een goede voorbereiding is de basis van de kwaliteit die ik wil leveren. Daarom werk ik met Bolivia.’ Een kwalitatief hoogwaardig productassortiment staat niet op zichzelf. Rob: ‘We zijn continu bezig met de ontwikkeling van onze producten, kwaliteits- en grondstoffennormering. En we zien dat onze doelgroep verandert. Onze verpakking hebben we daar nog niet zo lang geleden op aangepast. Je kan erop vertrouwen dat de omschrijving op de verpakking klopt en dat het product ook écht zo werkt. De iconen op de verpakking geven duidelijk de toepassing aan.

Onze video’s op YouTube, productinformatie- en  veiligheidsbladen bieden ondersteuning en advies. Heb je dan toch nog vragen over Bolivia. Iedere klant kan altijd terugvallen op onze accountmanagers en de ondersteuning van onze binnendienst.’

man die een kozijn aan het schoonmaken is

Wil je meer weten over Bolivia en PearlPaint? Kijk dan op www.boliviaprofessional.nl.