Scherp geprijsde houten vloeren voor zakelijke inkoop bij Trendvloeren

Artikel delen

Hout is enorm veelzijdig en past bij ieder interieur. U kunt dan ook als aannemer, vloerlegger of bouwbedrijf met een houten vloer ontzettend veel kanten uit. Afhankelijk van de rest van het interieur en de bouwstijl van het pand kan het hout op veel manieren bewerkt en afgewerkt worden: door middel van oliën, lakken, roken, logen, borstelen of waxen. Op die manier wordt de kleur en uitstraling van het hout beïnvloedt. Het tweede voordeel is dat een houten vloer een leven lang kan meegaan; het materiaal is sterk en hard en kan daardoor prima opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Dit maakt houten vloerbedekking een duurzame keuze.  

De voordelen van een houten vloer van Trendvloeren

visgraat houten vloer

Trendvloeren biedt zakelijke inkopers een ruim assortiment houten vloeren en parket.

  • Al de soorten hout, ongeacht de prijs of kleur, bieden dezelfde voordelen:
  • De veelzijdigheid, waardoor een houten vloer bij elk interieur past
  • De bewerkbaarheid van hout met onder andere olie, lak, rook en wax
  • De duurzaamheid van hout. Eiken of grenen vloeren gaan een leven lang mee
  • De chique, karakteristieke uitstraling van een houten vloer
  • Het aannemen van de omgevingstemperatuur, waardoor de vloer warm aanvoelt.

Uitgebreid assortiment eiken, grenen en houten vloeren en parket

Niet alleen de soorten hout, maar ook het aanbod kleurschakeringen van de houten vloeren is bij Trendvloeren groot. Zo zijn er houten vloeren en parket verkrijgbaar in onder andere licht eiken en donker eiken, maar daarnaast kan er ook gekozen worden voor een moderne grijs eiken vloer, een massief eiken vloer of bijvoorbeeld een eiken ondervloer. Natuurlijk mogen visgraatvloeren en multiplankvloeren in het assortiment niet ontbreken. Ook deze zijn in diverse kleuren en schakeringen te vinden in de showroom.

Scherp geprijsde houten vloeren

Bezoek als aannemer, vloerenlegger of VVE eigenaar de showroom in ’t Goy of Veghel en bekijk samen met een medewerker de mogelijkheden voor de aankoop van een houten vloer voor een scherp tarief. De medewerkers geven graag advies en zoeken binnen ieder budget een vloer die bij het project, de woning of het vertrek past. Bekijk alvast online het aanbod vloeren en maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vestigingen.

Trendvloeren
www.trendvloeren.nl