In de spotlight

Producten
Artikel delen

Vloerverwarming eenvoudig en professioneel zelf te realiseren

WARP Systems is producent en leverancier van laagtemperatuur, watergedragen vloerverwarmingssystemen die door professionals zelf geïnstalleerd kunnen worden. Het eenvoudige SpeeTile en SpeeTherm systeem van WARP Systems zijn de nieuwe generatie watergedragen laagtemperatuur verwarming. Deze systemen dragen bij aan het toekomstbeeld waarbij woningen van het gas af gaan. Koelen is mogelijk in combinatie met een warmtepomp. Het bedrijf biedt zowel een natbouw systeem als een droogbouw systeem aan. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte, en na bestelling binnen 1 dag je materialen. 

warp systems

Het SpeeTile natbouw systeem

Het SpeeTile systeem van WARP Systems bezit eigenschappen die zowel voordelen voor de eindgebruiker als voor jou als installa­teur biedt. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg/m2 inclusief egalisatiemortel. Door de lage opbouwhoogte is deze in veel situaties geschikt en het lichte gewicht maakt dat de installatie eenvoudiger is. Verder is het unieke klik-breek-schuif systeem een professionele innovatie, waardoor vooraf meten en ter plekke snijden nooit meer nodig is. Hierbij is het SpeeTile systeem ook geschikt voor wanden en plafonds. Handig voor de eindgebruiker: het SpeeTile systeem bespaart aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

SpeeTile 10 en 12 bestaan beide uit modulaire kunststof matten met een open structuur. De kunststof SpeeTube verwarmingsbuis is eenvoudig in de SpeeTile matten te bevestigen. Voor de afwerking kan SpeeTop egalisatiemortel of een anhydriet afwerking worden gebruikt.

Het SpeeTherm droogbouw systeem

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slecht 3kg/m2 is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt ook mogelijkheden voor houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis. Het systeem bespaart aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

warp systems

De EPS platen zijn voorgevormd en, in combinatie met het legplan en de handige SpeeTools, eenvoudig te leggen. Via de AluTherm aluminium warmte geleidingsprofielen is de SpeeTube verwarmingsbuis eenvoudig te plaatsen. Na plaatsing moet de gekozen afwerkvloer vóór ingebruikname worden geplaatst. De vloer is daarna direct te gebruiken! Je ontvangt van het totaalpakket voor eenvoudige plaatsing: een gratis legplan, duidelijke instructievideo’s en een heldere handleiding.

Fijn voor de eindgebruiker

Zelfs met een houten ondervloer is het mogelijk om radiatoren uit huis te laten verdwijnen, want beide systemen zijn geschikt als hoofdverwarming. Nieuw is ook de snelheid waarop het systeem reageert: veel sneller dan de traditionele systemen die dieper onder de afwerkvloer liggen. Waar voorheen dag en nacht de vloerverwarming aanstond door de langzame opwarmtijd duurt dit bij WARP Systems slechts 30-45 minuten.

De extra voordelen van WARP Systems

Voor professionals gaat WARP Systems nog een stapje verder. Zo biedt het bedrijf een compleet pakket aan met alle materialen die je nodig hebt, indien dit gewenst is. Ook wordt een stort service aangeboden, zijn er speciale SpeeTools ontwikkeld voor een professionele installatie en biedt het bedrijf de optie aan om een legplan in te tekenen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl

BouwTotaal