Xella Construction Services ontzorgt klanten van werkvoorbereiding tot montage

Artikel delen

Veel bouwbedrijven kennen Xella vooral als leverancier van Silka, Ytong en Hebel producten. Minder bekend is dat de bouwmaterialenproducent ook tal van ondersteunende diensten levert met Xella Construction Services. Dit is een team van ruim vierhonderd bouwspecialisten die uitvoering van A tot Z kunnen verzorgen, van werkvoorbereiding tot montage.

Xella Construction Services is een uitkomst voor bouwbedrijven die zelf niet de capaciteit of expertise in huis hebben om goed aan de slag te gaan met cellenbeton en kalkzandsteen bouwsystemen van Xella. De unieke dienstverlening biedt een totaaloplossing voor elk bouwproject, van advies, calculatie, digitale engineering, werkvoorbereiding, logistieke planning en just-in-time deliverty tot en met de projectcoördinatie én montage van alle producten.

xella

Garantie op materiaal en arbeid

xellaOpdrachtgevers die gebruik maken van deze dienstverlening hebben de zekerheid dat het hele bouwproces met Xella-producten vlekkeloos én veilig verloopt. Xella Construction Services is namelijk gecertificeerd op trede 3 van de wettelijk verplichte Veiligheidsladder. Bovendien houdt Xella organisatorisch al rekening met  de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) die hoogstwaarschijnlijk op 1 januari 2023 in werking treedt.

Kijk voor meer informatie op xella.nl/nl_NL/construction-services.