Moose Färg brengt Zweedse verf naar Nederland

Artikel delen

In Zweden weten ze als geen ander hoe je hout moet beschermen. Daar wordt al eeuwenlang traditionele kookverf gebruikt om houten huizen te beschermen. Moose Färg haalt deze Zweedse traditie naar Nederland.

Moose Färg brengt Zweedse verf naar Nederland

Watergedragen, milieuvriendelijke verf

De Zweedse verf van Moose Färg is de ideale verf voor binnen en buiten. Tuinhuizen, schuttingen en houten huizen zijn er uitstekend te verven maar ook dierverblijven zijn veilig te verven. De verf is watergedragen en bevat geen schadelijke bestanddelen, waardoor het veilig te gebruiken is voor mens en dier.De verf wordt het beste omschreven als dekkende beits. Het trekt heel mooi in het hout en legt geen filmvormende laag op het hout, terwijl het een volledig dekkende kleur aan het hout geeft. Hout behoudt zijn robuuste, natuurlijke uitstraling. De verf heeft een zeer vochtregulerend karakter en bladdert – mits goed voorbewerkt – niet. Ook interessant: het assortiment bevat als enige in Nederland een totaal matte kozijnenverf.

Beschikbaar in een uniek Zweeds kleurenpalet

Zweden heeft een prachtige, kleurrijke natuur. Het unieke kleurenpalet van Moose Färg is dan ook gebaseerd op het Zweedse landschap. Het bevat het typische Zweeds rood, maar ook een prachtig aanbod van grijze en blauwe tinten. Doordat de verf volledig mat opdroogt, krijgen geverfde oppervlakten een rustige uitstraling.

Zoekt u een watergedragen verf die kwalitatief ook sterk genoeg is voor een duurzaam resultaat buiten? Overweeg dan om een stukje Zweden naar huis te halen.

Enkele voordelen op een rij:

  • Zweedse kwaliteit
  • Ruikt aangenaam
  • Geen grondverf nodig en niet schuren tussen de lagen
  • Gemiddeld 4 tot 5 jaar onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijke samenstelling
  • De houtstructuur blijft behouden

Moose Färg brengt Zweedse verf naar Nederland