Passende oplossingen voor daken, dakkapellen en wanden

Artikel delen

De bouwbranche verandert continu, door de tekorten in personeel en stijgende kosten wordt het steeds interessanter om met prefab materialen te gaan bouwen. Hiermee bespaar je tijd en benut je de manuren veel efficiënter. Unilin Insulation heeft zowel voor daken, dakkapellen en wanden passende oplossingen.

Prefab dak

Voor prefab daken biedt het bedrijf  de Usystem PR FAS (Flexible Airtight Structural) scharnierkappen.  Dit is een luchtdicht prefab dak zonder onderconstructie.  Jouw project wordt op maat geleverd op de bouwplaats.  Het is een snelle bouwmethode voor daken waarbij de staalconstructie en de gordingen tot het verleden behoren.

Om eenvoudig een extra slaapkamer te creëren biedt het bedrijf ook ruwbouw dakkapellen, eventueel samen met PR FAS, voor nieuwbouw of verbouw. Dankzij de eenvoudige configurator krijg je snel een idee van ontwerp en kosten.

Prefab

Voor de wanden zijn er SIP oplossingen, deze zijn zowel isolerend als dragend. De Usystem Wall DS is modulair en dat zorgt ervoor dat het monteren snel en gemakkelijk te verwerken is.  Een ideale oplossing om snel een eenvoudig een aanbouw, garage of Tiny house te bouwen.

Tot snel op de PREFAB beurs stand 1.F046, of kijk voor meer informatie op de Prefab pagina op de website.

Unilin Insulation
www.unilininsulation.com