Passende trap of ladder: onmisbaar gereedschap

Artikel delen

Iedereen die op hoogte werkt moet erop kunnen vertrouwen stevig te staan. Een vanzelfsprekendheid voor iedereen die met klimmateriaal van ZARGES werkt. Het aantal verschillende soorten en maten ladders, trappen, steigers en werkplatformen is zo groot, dat er vrijwel voor elke toepassing al standaard een geschikte oplossing beschikbaar is. Zodat u voor een gunstige prijs de hoogst mogelijke veiligheid kunt borgen en volledig kunt concentreren op uw werk. 

man op trapIeder beroep heeft zijn eigen unieke taken en vereisten. Als vanzelfsprekend stelt iedere vakman of -vrouw dan ook andere eisen aan het benodigde klimmateriaal om zijn taken zo efficiënt en veilig mogelijk uit te kunnen voeren. Een trap is niet zomaar een trap of ladder, maar dient gezien te worden als passend gereedschap.

Voor iedere vakman of -vrouw een passende trap of ladder

De ZARGES Comfortstep S heeft een groot platform maar toch compacte afmetingen, geanodiseerde bomen (geeft niet zwart af) en ingeperste stootkussens voor optimaal werkcomfort voor de schenen. Ideaal voor langdurige werkzaamheden op hoogte voor een installateur of monteur.

Dan is er ook nog de zeer robuust uitgevoerde Seventec S, een trap met extra groot werkplatform, geprofileerde treden en geïntegreerde scharnierverbinding voor het werken op een ruwbouw.

De topper van ZARGES, de Saferstep S, past heel goed bij de wensen vanuit diverse vakgebieden. Deze prijsgunstige trap beschikt namelijk over zeer hoge slipvastheid door de gepatenteerde ‘Safer Step Technology’, maximale werkhoogte met minder treden dankzij 280 mm hoge opstap en bovendien geanodiseerde bomen. Kortom: de zeer brede productrange vindt aansluiting bij de specifieke wensen en eisen die iedere professional in de industrie of bouw stelt.

Maak nu extra voordelig kennis met ZARGES

Nieuwsgierig geworden? Informeer u zelf online of via uw dealer over het beste klimmateriaal passend bij uw wensen. Tot en met 31-10-2022 profiteert u bovendien van 25% korting met de code ‘BouwTotaal’ op alle bok- en eenzijdig oploopbare trappen.

zargesZarges
www.zarges.nl