Construction Service biedt uniek partnership zowel voor ruwbouw, afbouw en kwaliteitsborging

Artikel delen

Tijd is kostbaar, zeker in de bouw. Efficiënt werken en regie houden is belangrijker dan ooit. Bouwstromen en bouwprocessen moeten optimaal op elkaar zijn afgestemd. De bouw wordt momenteel geconfronteerd met vele uitdagingen tegelijk waarvoor de oplossing gevonden kan worden in partnership met partijen die zowel kennis hebben van bouwvoorbereiding als van logistiek en verwerking. Xella’s Construction Service is zo’n partner.

kalkzandsteen elementen

Construction Service van Xella biedt een unieke totaaloplossing. Ongeacht of het nu gaat om het optrekken van woningcasco’s in Silka kalkzandsteen, het realiseren van binnenruimtes met Ytong separatiepanelen of de volledige bouw van hallen, scholen,  distributiecentra of bedrijfsverzamelgebouwen met wand- en dakplaten van Hebel. Construction Service biedt volledige controle en verantwoordelijkheid over het proces van ruwbouw en afbouw. Construction Service biedt behalve calculatie, werkvoorbereiding, engineering, productie en levering óók de volledige uitvoering. Zo heb je als aannemer van een bouwproject alles onder één dak met altijd één aanspreekpunt.

Gegarandeerd goed en veilig

Met Construction Services biedt Xella garantie op materiaal en arbeid. Met de wet Kwaliteitborging in aantocht, is dat alvast een zorg minder. De bouwspecialisten van Xella zorgen voor vakkundige montage en afwerking volgens alle geldende eisen en richtlijnen, of je nu een vrijstaande woning, seriematige woningen, appartementencomplex, school of distributiecentrum wilt neerzetten. Daarbij ben je verzekerd van bewezen deskundigheid. Bovendien werken de Xella-medewerkers volgens de hoogste veiligheidsnormen. Veiligheidsbewustzijn is een voortdurende inspanning. Het resultaat is inmiddels trede drie van de NEN-veiligheidsladder. Xella Construction Services is VCA**-gecertificeerd, werkt volgens ISO 9001:2008 en beschikt voor alle werkzaamheden over het KOMO AFBOUW® procescertificaat.

Afbouw

Efficiënt en kosteneffectief

Construction Service biedt de ontzorging die je van een echte partner mag verwachten. Dat betekent adviseren over de keuze voor de juiste producten. Maar ook borgen dat de juiste producten op het juiste moment op maat worden geleverd zodat deze meteen in de bouwstroom kunnen worden meegenomen. De vakmensen van Xella staan op dat moment klaar om de producten verwerken en vervolgens af te werken. En dat alles onder strikte regie, met gegarandeerde kwaliteit en gereed conform planning. En omdat Xella beschikt over een groot netwerk van zo’n vierhonderd bouwspecialisten kan ook flexibiliteit worden geboden bij onvoorziene omstandigheden. Kortom, wil je als aannemer efficiënt en kosteneffectief bouwen, neem dan contact op met de afdeling Construction Service van Xella.

Xella
www.xella.nl