Nieuwe woningbouwbekisting van Hünnebeck

Artikel delen

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Hünnebeck een nieuwe woningbouwbekisting ontwikkeld. De nieuwe bekisting is een wandbekisting voor woningscheidende wanden die aan alle wensen en voorwaarden van de aannemerij voldoet. De bekisting is een combinatie van het succesvolle MANTO-wandbekistingsysteem met het modulaire INFRA-KIT ondersteuningssysteem dat wordt ingezet als steunbok voor de wandbekisting. Hiertoe is deze voorzien van geïntegreerde traploos in hoogte verstelbare voetspindels zodat de bekisting eenvoudig horizontaal en verticaal op maat kan worden gesteld. De standaard kisthoogte is 2,70 m. Aan de bekisting zijn tevens complete stortbordessen gemonteerd, die standaard voorzien zijn van een veilige ladderopgang met luik, randbeveiliging, overvalbeveiliging en kophekken.

Woningbouwbekisting

De MANTO bekisting wordt voorzien van een stalen hoeklijnprofiel met een hoogte van 90mm aan de onderzijde van het frame. Hierdoor is het storten van woningscheidende wanden met een hoogte variërend van 2,71 m tot 2,79 m mogelijk. De stortnaad valt dan weg in de nog aan te brengen afwerkvloer. Het aanbrengen van stormbanden kan in principe op elke gewenste plaats aan het frame. Daarnaast is ervoor gekozen om zoveel mogelijk gebruik te maken van MANTO XXL panelen. Hierdoor is het bekisten, ontkisten en vervolgens omzetten van de bekisting in een handomdraai een feit. Uiteraard is de bekisting hijsbaar.

Hünnebeck
www.huennebeck.com