Interieur upgraden met moderne en eenvoudige schuifdeursystemen

Artikel delen

Een interieur van een unieke upgrade voorzien kan met de schuifdeursystemen van Wovar. Naast dat schuifdeuren zeer praktisch zijn, bepalen ze ook voor een groot deel de sfeer in bijvoorbeeld huis- en slaapkamers. Met de verschillende designs en kleuren van het bedrijf is er voor elk interieur een passend schuifdeursysteem.

Zwart schuifdeursysteem met rails

Schuifdeursystemen met rails krijgen hun industriële uitstraling door de robuust ogende hangrollen én de stevige rails. De hangrollen zijn bij Wovar verkrijgbaar in diverse stijlen, zo is er voor elke interieurstijl wel een schuifdeursysteem te verkrijgen. Denk hierbij aan een T-model die bovenop de schuifdeuren wordt gemonteerd, een eenvoudig recht model én een klassiek model voor meer uitstraling.

Zwart schuifdeursysteem

Zwart schuifdeursysteem Een zwart schuifdeursysteem zorgt voor een robuuste en moderne uitstraling, waardoor deze kleur op dit moment zeer in trek is. Uiteraard zijn ook andere kleuren mogelijk, waaronder hoogwaardig RVS en een vintage roestkleur. Modern, klassiek of retro-interieur? Voor elke interieurstijl is er een passend schuifdeursysteem.

Schuifdeur set compleet

Schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar in handige totaalpakketten, voorzien van alle onderdelen met bevestigingsmateriaal plus een uitgebreide montagehandleiding. Voor een brede dubbele deur is er een mogelijkheid om te kiezen voor een verlenging voor de rails én eventueel een aanvullend pakket voor een extra schuifdeur. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een dubbele schuifdeur op één rails te plaatsen. Heeft u liever 2 rails voor elkaar? Kies dan voor een handig By-pass systeem middels de wandsteunen voor dubbele schuifdeur rails. Schuifdeursystemen zijn zo niet alleen voor professionele klussers, maar ook voor doe-het-zelvers eenvoudig te installeren!

Zwart schuifdeursysteem

Om het geheel compleet te maken kan men ook kiezen voor bijpassend schuifdeurbeslag, zoals handgrepen, muurgeleiders, een softclose en zelfs deursluitingen.

Wovar
www.wovar.nl