Vloerverwarming is het coole cadeautje in de zomer

Artikel delen

Koelen is niet iets waar je normaal gesproken snel aan denkt bij het woord verwarming. Toch is dit met de laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming – in combinatie met een warmtepomp – eenvoudig te realiseren. WARP Systems, producent en leverancier van laagtemperatuur watergedragen systemen, biedt een revolutionaire oplossing voor professionals die snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Deze systemen dragen bij aan een toekomstbeeld waarin woningen minder afhankelijk zijn van gas. Bovendien kunnen ze moeiteloos worden geïntegreerd met warmtepompen, wil de klant in de toekomst pas overstappen naar een warmtepomp, dan zijn de systemen nu al geschikt om de woning te verwarmen.

Het SpeeTile systeem van WARP Systems bezit eigenschappen die voordelen voor de eindgebruiker en voor jou als installateur biedt. Het watergedragen systeem heeft een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg/m² inclusief vulmassa. Door de lage opbouwhoogte is deze in veel situaties geschikt en het lichte gewicht maakt dat de installatie eenvoudiger is. Verder is het unieke klik-breek-schuif systeem een professionele innovatie, waardoor vooraf meten en terplekken snijden nooit meer nodig is. Hierbij is het SpeeTile systeem ook geschikt voor wanden en plafonds. Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slecht 3kg/m² is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt het ook mogelijkheden voor houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm profielen voor de warmtespreiding en SpeeTube verwarmingsbuis. Het systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

opbouw vloerverwarming

Vloerverwarming is voor elk seizoen de beste keuze

In de winter comfortabel warm en in de zomer heerlijk koel. De vraag naar vloerverwarming neemt toe en zal alleen maar blijven toenemen. WARP Systems biedt als producent en leverancier een revolutionaire oplossing voor professionals die snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Voor professionals gaan we zelfs nog een stapje verder. Zo biedt het bedrijf een compleet pakket inclusief materialen die je nodig hebt en een legplan op maat. Daarnaast bieden ze ook een stort service aan, en zijn er speciale SpeeTools ontwikkeld voor een gemakkelijke installatie.

WARP Systems
www.warp-systems.nl