Bereid om de S3 veiligheidsschoen van ELTEN zelf te proberen?

Artikel delen

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook S3 veiligheidsschoenen van ELTEN testen. Deze schoen is dankzij het BOA® Fit System in een handomdraai klaar voor gebruik en door de vele eigenschappen geschikt voor diverse toepassingsgebieden, zowel binnen als buiten. Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer? Meld je dan aan als kandidaat tester.

S3 veiligheidsschoenenHet Duitse familiebedrijf en fabrikant van veiligheidsschoenen ELTEN biedt met de TERENCE XXG PRO BOA® GTX black Mid ESD S3 HI CI een hoogwaardige S3 veiligheidsschoen aan die geschikt is voor diverse toepassingsgebieden, zowel binnen als buiten.

Binnenshuis biedt de RUBBER/PU-zool ongeëvenaarde grip, waardoor je ermee zelfs op gladde ondergronden zelfverzekerd kunt bewegen. Wat deze schoen extra comfortabel maakt, is het feit dat het dempende Infinergy® van BASF aanwezig is in de zoolkern. Dit zorgt voor aangename demping, zelfs op harde industriële vloeren.

Voor gebruik in de buitenlucht is de schoen van het GORE-TEX Performance Comfort Footwear-membraan voorzien, waardoor je in alle weersomstandigheden goed uit de voeten kunt. Regen en vocht worden effectief buitengehouden, terwijl zweet juist naar buiten getransporteerd wordt. Daardoor houd je altijd droge voeten, ongeacht het weer.

S3 veiligheidsschoenen

Veilig werken

Zodra de stevige schoenen met het handige kliksysteem zijn vastgemaakt, zijn de voeten optimaal beschermd. Het rundleren bovenwerk, de kunststof neus, de TPU beschermneus en de metaalvrije perforatiebescherming houden alle mogelijke gevaren op veilige afstand, waardoor deze schoen zijn mannetje staat in elke situatie. De reflecterende elementen zorgen bij werken in het donker bovendien voor extra zichtbaarheid.

Deze ESD-geschikte veiligheidsschoen van ELTEN is verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 48 en vormt een onmisbaar deel van de werkuitrusting voor wie zowel comfort als bescherming hoog in het vaandel heeft staan.

Meer weten? Klik hier.

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je deze fantastische veiligheidsschoen testen? Klik dan hier!