Goldband steelt de show op Zwarte Cross met sneak peak van eigen ontworpen werkschoen

Artikel delen

Met hits als Noodgeval, De Langste Nacht, en Stiekem zette Goldband het festival Zwarte Cross zoals verwacht helemaal op z’n kop. Het zijn hits die vrijwel iedere festivalbezoeker inmiddels kan meezingen en bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op. Wat de band zelf ook al aankondigde op het podium, is dat de drie leden van de Haagse hitmachine voor het eerst hun zelf ontworpen Goldband X Steel Blue werkschoen droegen. Een verrassende samenwerking, die tegelijkertijd heel logisch is. “Het contrast tussen de bouwwereld en het leven op het podium is groot. Met deze werkschoen willen wij de dansvloer naar de bouwplaats brengen en vice versa”, licht Goldband de samenwerking toe.

Foto’s: Bart Heemskerk

Optreden Goldband

Met de nieuwe collab met Steel Blue werkschoenen grijpt de Haagse popformatie Goldband dus terug naar hun stukadoorsverleden. Maar er is meer. De band verwijst met het design en de groengele kleuren subtiel naar hun stad Den Haag.
De samenwerking is bijzonder, omdat Goldband heel selectief is in hun samenwerkingen.

Limited edition voor vakmensen

Boaz van Goldband: “Party trappers met stalen neuzen. Voor op de werk- en de dansvloer. Laat zware shit op je tenen vallen en schop die gozer die je vriendin wil versieren. Stap over je eigen grenzen en geef je leven weer zin”. De Goldband X Steel Blue werkschoen wordt dit najaar verwacht, als exclusieve limited edition serie. Deze S3 veiligheidsschoen is exclusief ontworpen voor vakmensen, die trots zijn op hun vak en een statement durven maken.

Waar en wanneer de schoen te krijgen is, is nog niet bekend. Ook hoeveel paar van deze werkschoenen gaan worden geproduceerd is nog niet duidelijk, maar het zal om een relatief klein aantal gaan.

Optreden Goldband

Steel Blue
www.steelblue.com