In de spotlight

Producten
Artikel delen

Goud op de bouwplaats: Exclusieve werkschoenen met perfecte pasvorm

De limited edition Goldband x Steel Blue werkschoenen zijn binnenkort beschikbaar bij geselecteerde bouwgroothandels. Ontworpen door de Haagse hitmachine zelf: brengt het de dansvloer naar de bouwplaats.

WerkschoenDe Goldband x Steel Blue werkschoenen zijn er zowel als S3 heren- en vrouwenwerkschoen. Een goede vrouwenwerkschoen is namelijk allang niet meer een kleine mannenschoen. De voeten van mannen en vrouwen zijn anders gevormd. Vrouwelijke voeten hebben meestal een smallere hiel, kortere tenen, een hogere wreef en in het algemeen een kleinere maat. Deze anatomische verschillen betekenen dat werkschoenen voor mannen simpelweg kleiner maken geen passende oplossing biedt.

Alle vrouwenwerkschoenen van Steel Blue zijn gemaakt met een vrouwelijke leest voor de juiste pasvorm, ook de Goldband x Steel Blue werkschoenen. Je hebt de keuze, kies goede werkschoenen met uitstraling.

De limited edition Goldband x Steel Blue werkschoenen worden dit najaar verwacht, in geselecteerde bouwgroothandels bij jou in de buurt.

  • S3 veiligheid zoals je van Steel Blue gewend bent
  • Gewoon met de vertrouwde 30-dagen comfortgarantie
  • Met industriële ritssluiting: snel uit- en aantrekken
  • Er worden maar 600 paar in totaal gemaakt
  • Bij geselecteerde bouwgroothandels verkrijgbaar

Steel Blue. A mark of true skill.

Sinds 1995 maakt het bedrijf al werkschoenen die zijn gemaakt voor jou en jouw vak, zodat jij je beste werk kan leveren. Want als je werkt op het hoogste niveau, weet je dat elk deel van je uitrusting belangrijk is.

Steel Blue
steelblue.com/goldband

BouwTotaal