VPS introduceert nieuwe oplossing voor modulaire camerabeveiliging

Artikel delen

Kies voor de geavanceerde terrein- en objectbeveiliging met de VPS Safer POD S1®. Een compacte beveiligingskast die snelle en doeltreffende bouwplaats- en objectbeveiliging garandeert en tevens uitermate geschikt is voor de beveiliging van infraprojecten. Omdat er op locatie geen stroomvoorziening of internetverbinding nodig is, is het systeem binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor detectie.

Bouwplaatsbeveiliging dmv sensor

De VPS Safer POD S1® is uitgerust met (een maximum van) 200 detectiesensoren en beschikt over de onderstaande technische kenmerken:

 • Volledig draadloos
 • Uit te breiden met (maximaal) 200 detectiesensoren
 • In- en uit te schakelen via een app
 • 360 graden indringerdetectiezone
 • Dubbele 105 dB-sirenes
 • Duurzaam: werkt volledig autonoom op zonne-energie
 • Sensoren uitgerust met anti-mask functionaliteit
 • Beveiliging tegen sabotage en signaalstoringen
 • Nachtmodus met infraroodverlichting
 • Beschikt over 2-way encrypted communicatiebeams
 • 24/7 monitoring door meldkamer

Intelligente visuele verificatie

Bij detectie van een indringer geeft het systeem een intens signaal, bestaande uit een knipperende stroboscoop en een krachtige 105 decibel sirene. De detectiezone van 30 meter wordt continu 360 graden gemonitord. De slimme kantel- en stootsensoren geven een directe waarschuwing als een pod wordt verplaatst of gesaboteerd.

Modulair opgebouwd

De VPS Safer Pod is een modulaire camerabeveiligingsoplossing waarbij het mogelijk is het systeem uit te rusten met een maximum van 200 detectiesensoren, waaronder aanvullende rook-, water en CO2-sensoren. Het systeem kan het hele jaar door autonoom worden ingezet, doordat deze is uitgerust met een duurzame accu die gebruikmaakt van zonne-energie.

Wilt u meer weten over de VPS Safer POD S1®? Bekijk de website of neem contact op met Jeroen Janssen via jjanssen@vps-nl.com of bel +316 225 273 18.

VPS
www.vpsbeveiliging.nl