De juiste basis voor elk interieur

Artikel delen

Waar de gevlinderde betonvloer begon als industriële trend is beton inmiddels uitgegroeid tot onmisbaar vloerensoort in de huidige woonwereld. Dat is niet voor niets, want een gevlinderde betonvloer heeft veel voordelen. De gevlinderde betonvloer is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, geluidsarm en met vloerverwarming erg comfortabel. De vloer is naadloos en kan in elke ruimte van de woning, ook uw badkamer en zelfs in uw tuin als terras of oprit.

Vloer

Gevlinderde betonvloeren zijn minimaal 7 centimeter dik en bij Willem Designvloeren kiest u de gekleurde betonvloer die past bij de woning. De vloer wordt beschermd met een transparant en mat impregneermiddel.

Beton is een natuurproduct. Dat betekent dat een betonvloer uitzet en krimpt bij wisseling van temperatuur. Omdat beton niet elastisch is kunnen er zogenoemde ‘krimpscheuren’ ontstaan. Deze scheuren zijn geen gebrek maar een eigenschap van betonvloeren. Het bedrijf beschikt over een specialistisch serviceteam dat scheuren kosteloos dichtzet zodat de betonvloer hygiënisch blijft.

Heeft u niet voldoende hoogte beschikbaar voor een gevlinderde betonvloer van 7 centimeter? Of passen de eigenschappen van een gevlinderde betonvloer niet bij u? Maak kennis met de Italiaanse betonlook vloeren.

De Italiaanse betonlook vloer heeft een natuurlijke uitstraling, is levendig en heeft een duurzaam karakter. En dat allemaal met een vloer van maar 3 millimeter dik. Dat zorgt ervoor dat deze vloeren in bijna elk project te realiseren zijn. Deze woonbeton vloer is een combinatie van cement en hars, vlinderen we net als een gevlinderde betonvloer en heeft een volledig naadloos design.

Willem Designvloeren
www.willemdesignvloeren.nl