Duurzame vooruitgang met 80% gerecycled materiaal

Artikel delen

Isobooster heeft zijn inzet voor duurzaamheid versterkt door over te schakelen naar een materiaal dat voor 80% gerecycled is en opgenomen in de Nationale Milieudatabase. Sinds 1 november wordt elke rol Isobooster vervaardigd met een combinatie van hoogwaardig gerecycled materiaal, zonder concessies te doen aan de indrukwekkende isolatiewaarden waar het merk om bekend staat.

Isolatiemateriaal

Met een van de hoogste isolatiewaarden op de markt en een reputatie voor eenvoudige verwerking, zet Isobooster nu een belangrijke stap richting een groenere toekomst. Door gerecycled materiaal te integreren in het productieproces, wordt niet alleen de ecologische voetafdruk verminderd, maar wordt er ook serieus bijgedragen aan de circulaire economie.

“We zijn vastbesloten om duurzaamheid te omarmen en verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van onze activiteiten op het milieu”, zegt Arthur Horeman, de CEO van Isobooster. “De overgang naar 80% gerecycled materiaal markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis naar een meer milieuvriendelijke isolatieoplossing.”

Isobooster blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid, en is trots om de klanten hoogwaardige isolatie te bieden die niet alleen effectief is, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan een duurzamere planeet. Het bedrijf kijkt uit naar een toekomst waarin het blijft streven naar groene initiatieven en een positieve impact heeft op de bouw en isolatiesector.

Isobooster
www.isobooster.nl