Lichtgewicht vloerbescherming voor stukadoors

Artikel delen

Stukadoors opgelet! Er is een vloerbeschermer die jouw werk gemakkelijker maakt. PrimaCover Combi combineert namelijk de eigenschappen van stucloper en schildersvlies. Dit niet-zelfklevende afdekvlies is lichtgewicht en gemakkelijk hanteerbaar. Het biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele kartonnen stucloper.

Vloerbescherming

Het lage materiaalgewicht is het eerste voordeel. Daardoor is PrimaCover Combi eenvoudig te hanteren, zelfs in je eentje. In vergelijking met de stuggere en veel zwaardere kartonnen stucloper is het transporteren en aanbrengen van PrimaCover Combi een fluitje van een cent. De vloer is in een mum van tijd geheel of gedeeltelijk afgedekt.

Bescherming

Bescherming is de belangrijkste eigenschap van een afdekmateriaal. PrimaCover Combi beschermt elke doorgedroogde harde vloer tegen mechanische beschadigingen en vloeistoffen. Ideaal voor stukadoors, want de vloer is veilig beschermd tegen trappen, steigerwielen, vallende gereedschappen, stucgips en zelfs lak en latex. De sterke onderlaag van oplosmiddelbestendige antislip PE-folie en de absorberende spinvlies toplaag blokkeren vloeistoffen voordat ze de vloer kunnen beschadigen. De structuur van dit product is ongevoelig voor vocht, dus je werkplek blijft veilig en antislip. PrimaCover Combi is pluisvrij, waardoor het ook geschikt is tijdens schilderwerkzaamheden.

Rechte randen

Elke rol PrimaCover Combi heeft dezelfde breedte, lengte en kleur. De rechte randen liggen strak langs de wanden. Bij een groter oppervlak is 10 centimeter overlap tussen de banen al voldoende. Voor een ononderbroken bescherming fixeer je de naden met een geschikte tape. Na gebruik is PrimaCover Combi compact opvouwbaar, wat kostbare containerruimte bespaart. Meer informatie via www.primacover.com of het behulpzame adviseursteam van Primaverde BV.

Primaverde BV
www.primacover.com