Nieuwe, snelhardende voegmortel

Artikel delen

De leverancier van tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen PCI heeft een voegmortel ontwikkeld met een unieke combinatie van eigenschappen en voordelen.

De cementaire voegmortel hardt snel uit en is al na twee uur beloopbaar. Het fijne, gladde en zeer mooie oppervlak is water- en vuilafstotend, dus goed te reinigen. Daarnaast is de mortel niet alleen bestand tegen zure reinigingsmiddelen, maar biedt deze ook bescherming tegen diverse soorten schimmels en bacteriën. PCI Nanofug Premium is verkrijgbaar in achttien kleuren, waaronder ook de sanitairkleuren jasmijn en pergamon. Donkere kleuren, zoals zwart, zijn langdurig kleurecht. De kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.
De voegmortel is smeuïg en eenvoudig verwerkbaar in een voegbreedte van 1 tot 10 mm, binnen en buiten. Diverse soorten keramiek, ook met lage wateropname, glas en zelfs verkleuringsongevoelige natuursteen kunnen ermee worden afgevoegd. De voegmortel wordt geleverd in een handige, afsluitbare emmer van 5 kg.
PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen omvatten het gehele lijmproject, van primers, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, kleurstoffen, vezels en reinigingsmiddelen.

BASF Nederland B.V., Oosterhout, (088) 47 666 47, www.PCI-Afbouw.nl