Nieuwe methode voor schuren en polijsten betonvloeren

Artikel delen

HTC Superfloor® is een nieuwe methode voor het schuren en polijsten van betonvloeren, die het oppervlak sterk en duurzaam maakt. Door de betonnen vloer met HTC machines en diamantschijven in zeven stappen te schuren en polijsten wordt de toplaag van het beton verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte. Deze procedure geeft het oppervlak bovendien een prachtige glans.
 
De Superfloor® biedt door de glans een hogere lichtopbrengst. De vloer is antislip, ook als deze nat is, en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast kenmerkt deze milieuvriendelijke vloer zich door een hoge brandveiligheid, eindeloze levensduur bij juist onderhoud, lage trilniveau, zeer sterk antikras en ook toepasbaar als ESD-vloer (Electro Static Discharge). Deze vloer leidt tot volgens de leverancier tot 60 procent lagere kosten gedurende de gehele levensduur, vergeleken met traditionele vloeroplossingen. Dit type vloer is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.
Vanaf het type 650 RX zijn de HTC schuurmachines geschikt voor het creëren van een Superfloor®. De HTC 650 RX is voorzien van een afstandsbediening wat de machine erg comfortabel en eenvoudig in het gebruik maakt. Tevens wordt hiermee het risico op werkgerelateerde blessures verlaagd. Deze machine kent dezelfde betrouwbare techniek als de zwaardere types 800 RX en 950 RX, maar is door zijn verbeterde draaihoek en efficiënte schuurtijd bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken.
 

Overmat Academie

Wilt u aan de slag met de schuurmachines en bijbehorende producten van Overmat? Op donderdag 20 en vrijdag 21 november organiseert Overmat Industries opnieuw een interessante Overmat Academie voor professionals in de vloerenbranche. Tijdens deze tweedaagse bijeenkomst in de showroom en demoruimte van Overmat te Waspik komen de fijne kneepjes van het schuren, polijsten, opruwen, et cetera, van verschillende soorten vloeren aan bod.
De kosten bedragen € 300,- per persoon, inclusief één overnachting, één ontbijt, twee lunches en één diner. Belangstellenden vinden meer informatie en een aanmeldformulier op www.overmat.nl.

Overmat Industries
www.overmat.nl
Standnr. 128