Betonschroef voor gescheurd en niet-gescheurd beton

Artikel delen

De nieuwe Spit Tapcon range is leverbaar in 58 verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere situatie een passende oplossing geboden kan worden. De betonschroeven hebben als voordeel dat deze gemakkelijk te plaatsen zijn en volledig verwijderbaar zijn, voor tijdelijke toepassingen.

Tevens hebben betonschroeven het voordeel dat de boordiameter klein is, waardoor ze dicht bij elkaar en dicht bij de rand geplaatst kunnen worden. In de Tapcon range zijn er verschillende uitvoeringen leverbaar type HFL, PAN, DOME, ROD en type CSK. Van het type HFL zijn de meeste ankers gecategoriseerd in de XTREM range. Deze XTREM range heeft een seismische goedkeuring, een vaste onderlegring en op de gehele HFL range is een speciale coating geplaatst, vergelijkbaar met thermisch verzinkt.

De Spit Tapcon range kan gebruikt worden in beton (gescheurd en niet-gescheurd), kanaal-platen en in kalkzandsteen. Voor de verschillende materialen zijn er goedkeuringen of technische documenten verkrijgbaar.

De Tapcon range kan gebruikt worden voor de verschillende toepassingen zoals: trek-, en drukschoren (HFL plus is herbruikbaar), vliesgevels, installatietoepassingen, magazijnstellingen, houtconstructies, kabeldraagsystemen, etc.

Spit Tapcon
www.spit.com
Hal 4, Stand 403