Nu ook interactief: de nieuwe HECO-productcatalogus

Artikel delen

De nieuwe editie van de HECO-productcatalogus biedt gebruikers en gespecialiseerde vakhandel nu nog meer mogelijkheden voor een eenvoudige keuze van geschikte bevestigingsmiddelen. In print of digitaal: beide versies bieden een schat aan informatie

Met de geïntegreerde QR-codes kan men voor een verscheidenheid aan schroeven product- en montage-video’s op YouTube bekijken. De nieuwe producten van HECO-Schrauben zijn duidelijk aangegeven in het 230-pagina’s tellende naslagwerk en zijn daardoor nog sneller te vinden.

De HECO-productcatalogus toont de verschillende toepassingsmogelijkheden van de bevestigingsmiddelen en helpt bij het raadplegen van gespecialiseerde dealers en professionele vaklieden om de juiste schroeven te selecteren. De integratie van QR-codes biedt een nuttige meerwaarde voor de nieuwe cataloguseditie: in de printeditie hebben gebruikers rechtstreeks toegang tot het YouTube-kanaal van HECO door via hun tablet of smartphone de QR-codes te scannen. Daar vindt men video’s met product- en installatie-instructies. Als video’s voor het gewenste artikel beschikbaar zijn, is dit ook gemarkeerd met een videopictogram. In de PDF-versie gaat dit nog sneller: klik gewoon op de QR-code en men wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het videokanaal.

De interactieve HECO-productcatalogus biedt nuttige hulp bij het kiezen van de juiste schroeven.

Het koppelen van de digitale productcatalogus met de online service ‘HECO-Data-View’ is ook praktisch: door het klikken op een artikelnummer in de PDF opent een browservenster en de gebruiker ontvangt verdere, actuele informatie zoals productkenmerken en technische informatiebladen voor het geselecteerde artikel. Met deze interactieve functie kunnen adviseurs en timmerlieden het juiste product nog gemakkelijker vinden.

Nieuwe producten gemakkelijk te vinden

Om gebruikers snel een overzicht van de nieuwe HECO-producten te geven, worden ze gemarkeerd in de productcatalogus: In de inhoudsopgave worden deze met een symbool gemarkeerd en in het hoofdstuk ‘Houtbouwspecial’ zijn alle nieuwe producten samengevat.

Met behulp van QR-codes kunnen voor een verscheidenheid aan schroeven direct video’s op YouTube worden bekeken.[/caption]Het overzichtelijke ontwerp met kleurcodering van de verschillende productgroepen maakt de oriëntatie op de 230 pagina’s van de catalogus bijzonder eenvoudig. Naast het kleurcoderingssysteem zorgen afkortingen en illustraties ook voor een snelle vindbaarheid van de schroeven.

Met behulp van QR-codes kunnen voor een verscheidenheid aan schroeven direct video’s op YouTube worden bekeken.

De geprinte versie van de HECO-productcatalogus 2018 is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Nederlands en kan worden besteld via de e-mail info@heco-schrauben.de. De digitale versie van de catalogus kan direct gedownload worden in alle vier de talen op www.heco-schrauben.nl/service/download-center.