Koel vest dankzij accupower

Artikel delen

Met de hitte van deze zomer is iedere vorm van verkoeling welkom. Makita introduceert nu het Fan Vest, een geventileerd vest dat je koel houdt dankzij een actieve luchtstroom. Deze wordt aangeblazen door twee ventilatie-units in de zijpanden van het vest. Het Fan Vest geeft veel bewegingsvrijheid en is gemaakt van waterafstotend, ademend polyesterstof.

Het ventilatievest breng verkoeling bij werkzaamheden in tal van sectoren zoals bouw, land- en tuinbouw en logistiek. Het vest is bij uitstek geschikt voor kas- en industriearbeiders, automonteurs en dakdekkers, kortom voor mensen die in de zomer veelal werken op oververhitte plekken.

Het vest werkt op meerdere Makita-accu’s, zoals de 10,8 V/12 V CXT, de 14,4 V en de 18 V LXT accu.. De accu wordt via een adapter, met drie ventilatiestanden, gekoppeld aan het vest en brengt tot 11 uur verkoeling op de hoogste stand tot zelfs 28 uur op de laagste stand.

Naast het Fan Vest heeft Makita ook een drietal ventilatiejassen. De geventileerde veiligheidsjas DFJ214 is uitgevoerd in geel met reflectiestrepen. Deze jas voldoet aan ISO20471, klasse 1 en kan daardoor bijvoorbeeld door verkeersregelaars in de bebouwde kom worden gebruikt. De DFJ212 is een geventileerde casual jas die is gemaakt van waterafstotend en ademend polyesterstof. De geventileerde werkjas DFJ213 is gemaakt van lichtgewicht en winddicht polyester stretchstof.

De Makita geventileerde jassen en het vest zijn verkrijgbaar bij de Makita-dealer en via de website.

Makita
www.makita.nl