Holonite al 50 jaar uw partner op het gebied van composietsteen

Artikel delen

Als producent en distributeur van onder andere dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers, is Holonite uw partner als het gaat om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten binnen de bouw en kozijnenindustrie. Bezoek stand 09C030 in hal 9 en laat u, onder het genot van een drankje, verrassen door praktische, stijlvolle en zeker niet onbelangrijk duurzame producten!

Holonite bedient de nieuwbouw- en renovatiemarkt met standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen, van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier. Met de productgroep laagreliëfdorpels richt het bedrijf zich daarnaast op de kozijnindustrie. Wat u ook zoekt of hoe u het ook bedenkt, Holonite kan het maken.
Producten van Holonite worden duurzaam geproduceerd. Dit heeft ertoe geleid dat alle producten Cradle to Cradle gecertificeerd zijn.

Naast producent van standaard bouwelementen is Holonite voor de reguliere bouw een partner met een adviserende rol voor uw project. Haar accountmanagers vervullen deze rol dan ook graag voor u. Het bedrijf verlegt keer op keer haar grenzen door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen. Daarmee wordt elk gebouw, in samenwerking met de doelgroepen, voorzien van een eigen identiteit.

Tijdens de Bouwbeurs 2019 informeren medewerkers van Holonite u graag persoonlijk over de nieuwste productinnovaties en de diverse mogelijkheden.

Holonite
www.holonite.nl

Bezoek Holonite op Bouwbeurs 2019, hal 7 , Stand B099