Nieuwe workwear collectie voor vrouwen

Artikel delen

DASSY professional workwear ontwikkelt professionele werkkleding die optimaal beantwoordt aan de behoeftes en de noden van de moderne professional. Daarom heeft DASSY ook een aparte collectie voor dames, die voortdurend vernieuwd en bijgestuurd wordt. Deze werkkleding combineert de typische DASSY kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, met een comfortabele pasvorm, speciaal ontwikkeld voor vrouwen én getest en goedgekeurd door de vrouwen in het DASSY-testteam.

Met de DASSY Tavira Women en de DASSY Jakarta Women introduceert DASSY 2 softshell jassen voor vrouwen in haar assortiment. Deze drielaagse softshell jassen met fleecevoering zijn specifiek afgestemd op de vrouwelijke anatomie. En dankzij de getailleerde pasvorm zitten ze als gegoten! Aangezien de stof van deze softshell jassen volledig waterdicht, winddicht en ademend is, bieden ze optimale bescherming tegen slecht weer!
De pasvorm van de DASSY werkbroeken voor vrouwen werd volledig herzien. Resultaat? Een eigentijdse straight fit die zich aanpast aan elk type lichaam, dankzij de verstelbare rugelastiek. de zij-elastiek in de tailleband en de extra stretch in de taille.
Alle damesbroeken zijn in de stofkwaliteit PESCO 61 (65% polyester/35% katoen, ± 245 g/m2) te verkrijgen.

Dassy
www.dassy.nl