Geveldrager levert verbeterde prestaties

Artikel delen

Vebo introduceert na 25 jaar intensieve ontwikkeling een nieuw model geveldrager. “Door innovatie in het ontwerp en de ontwikkelingen in de staal productietechniek is dit het model geveldrager wat het beste zal aansluiten bij de wensen van ontwerpers, constructeurs en de uitvoerende partijen,” aldus de producent.

Het nieuwe systeem is geschikt voor diverse detail oplossingen en kan zonder meer worden toegepast in de meest slanke uitvoeringen “De geveldrager levert in alle opzichten verbeterde prestaties ten opzichte van het huidige model. Het is sterker, stabieler, vormvaster, duurzamer, éénvoudiger te monteren en lichter in het gewicht.”

Daarnaast is er sprake van een flinke reductie van de montagetijd door de slimme toepassing van de stelunit. Hiermee is de geveldrager in 3 richtingen traploos verstelbaar met minimale losse onderdelen. Het waterpas stellen kan op een eenvoudig wijze aan de voorzijde van de geveldrager met simpelweg een schroevendraaier. Hiermee is de geveldrager snel en eenvoudig en exact te positioneren. De nieuwe geveldrager is uitvoerig getest en voldoet aan het nieuwste KOMO keurmerk.

Vebo
ww.vebo.nl