HardiePlank gevelbekleding: duurzaam, onderhoudsarm en decoratief

Artikel delen

HardiePlank gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. Een perfect gevelproduct voor toepassing in de soms grillige Nederlandse weersomstandigheden. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika , Azië en Australië.

Eenvoudig monteren en onderhouden

De duurzaamheid en de kleurvastheid van het product HardiePlank gevelbekleding bewijzen zich al decennialang in uiteenlopende klimaten (van Alaska tot Australië). De ColourPlus™ Technology coating die in de oven op bekledingen en sierlijsten aangebracht wordt, hoeft namelijk niet geschilderd te worden en kan heel gemakkelijk met alleen maar zeep en water schoongemaakt worden. Daarbij verbleekt deze coating niet. En dat terwijl de planken slechts 8 mm dik zijn. Vergeleken met andere vezelcement gevelbekleding is HardiePlank gevelbekleding dan ook handzamer en makkelijker verwerkbaar. Dankzij speciaal gereedschap is er bijvoorbeeld geen cirkelzaag nodig – en dus geen elektriciteit en stof – en kan één persoon de montage uitvoeren (dat scheelt tot 48% installatietijd), wat uiteraard aanzienlijk scheelt in de arbeidskosten. Dat financiële voordeel wordt nog eens vergroot door de sowieso concurrerende prijsstelling.

https://www.youtube.com/watch?v=sX1X4dhgg48&feature=youtu.be

Flexibele designmogelijkheden (kleurenpalet van 21 kleuren en 2 oppervlakstructuren)

Kies de uitstraling die u wenst met houtnerfstructuur (CEDAR) voor een authentieke uitstraling, of met gladde oppervlakstructuur (SMOOTH) voor een moderne uitstraling.

Merkenportfolio fermacell, James Hardie en Aestuver

Fermacell is toegetreden tot de James Hardie Group en is nu rechtstreeks actief als producent en als verkooporganisatie in Europa en verkoopt nu ook gevel vezelcement producten in de Benelux voor nieuwbouw en renovatie van o.a. topgevels, dakkapel, berging, veranda, vakantiewoning etc. Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. De producten van Fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar.

https://www.youtube.com/watch?v=b_jdn7qZ2aQ

Fermacell BV is onderdeel van de James Hardie Europe Group en verkoopt ook gevel vezelcement producten. Voor meer informatie: www.jameshardie.nl.