Koppel uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat

Artikel delen

Het Ubbink Air Excellent luchtverdeelsysteem is een flexibel, innovatief en modulair systeem, geschikt voor alle mechanische ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning. De eenvoudige koppeling van ronde en halfronde kanalen geeft optimale ontwerpvrijheid. Dit maakt Air Excellent geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen.

Het luchtverdeelsysteem met optimaal verwerkersgemak is ook zeer geschikt voor vraaggestuurde ventilatiesystemen, omdat u de kanalen eenvoudig naar ieder ventilatiepunt aanbrengt. Het Air Excellent luchtverdeelsysteem bestaat uit innovatieve koppelstukken die een luchtdichte aansluiting garanderen, zonder toepassing van tape. Met Air Excellent brengt u eenvoudig de flexibele luchtkanalen naar de ventilatiepunten in de woning. Door deze luchtkanalen zonder aftakkingen kent het systeem lagere drukverliezen dan traditionele luchtverdeelsystemen. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en geluidsniveau!

Door de flexibele ventilatiekanalen en een compleet programma van hulpstukken ondervindt u vrijwel geen beperking bij het ontwerpen en plaatsen. De montage is eenvoudig, want het systeem is makkelijk in te korten, te koppelen en ter plaatse op maat te maken. Met de montagebeugels fixeert u de kanalen, zowel los als geschakeld. U kunt kiezen uit de 800 Serie luchtverdeelkasten en de compacte 200 Serie luchtverdeelkasten voor beperkte installatieruimte. Met behulp van restrictieringen aan de binnenzijde van de luchtverdeelkast regelt u het systeem in.

Met het gratis Ubbink rekenprogramma www.aeconfigurator.nl berekent u de inregeling van het systeem al achter de tekentafel! Hiermee stelt u eenvoudig het kanalensysteem met de daarbij behorende weerstanden, inregelstanden en materiaal uittrekstaat samen.

Ubbink
www.ubbink.nl