Raamfolie: eenvoudige oplossing complex probleem

Artikel delen

Te warm in de zomer en te koud in de winter… In veel woon- en werkplekken is het een frustratie die nooit ophoudt. In de zomer draait de airconditioning op volle toeren om de ruimte koel te houden. En er worden zonwering producten gebruikt om de zon zoveel mogelijk buiten te houden. ‘s Winters schroeven we met z’n allen de verwarming omhoog, zodat we het lekker warm hebben.

Beide situaties brengen veel nadelen met zich mee. Zo rijzen de kosten van de airconditioning of verwarming de pan uit. Al met al, niet voordelig en zeker niet milieuvriendelijk. Echter, een aangename plek om te werken en te wonen is belangrijk. Wanneer dit niet zo is, zorgt dit voor een lage productiviteit, ziekteverzuim en een hoge energierekening. Bij afwisselend gebruik van een airconditioning en verwarming lopen deze kosten al snel op. Dit zijn onnodige energiekosten die het probleem niet zullen oplossen. Raamfolie is een eenvoudige oplossing voor een complex probleem.

Een aantal voordelen van raamfolie van Reflect Glasfilm: meer comfort, meer controle binnenklimaat, energiebesparend, verlaging in kosten en CO2 neutraal. Daarnaast zorgt het product voor een maximale lichtinval.

“Dankzij onze raamfolie op beglazing krijg je de controle over de ruimte terug. Het grote voordeel is dat onze raamfolie het hele jaar door functioneert. Reflect Glasfilm houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter binnen. Het resultaat? Het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten.”

Reflect Glasfilm
https://reflectglasfilm.nl/