Uw warmtepomp kan het dak op!

Artikel delen

Om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoners is, naast geluidsoverlast en het uiterlijk, de omvang van de unit vaak een struikelblok. De nieuwe Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink biedt een oplossing!

Deze door Ubbink in eigen huis ontwikkelde buitenunitbehuizing staat als een schoorsteen op uw dak, beschermt uw luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor geluidsvermindering door de positionering. De Decorio is geschikt voor de meest gangbare typen luchtwarmtepompen.

De behuizing is instelbaar voor dakhellingen van 30° tot 55° en geschikt voor luchtwarmtepompen tot 7,5 kW en een gewicht van 80 kg. De Decorio wordt geleverd als een compleet pakket inclusief montagemateriaal. Bevestiging is eenvoudig door een stapsgewijze montage en het eenvoudig waterpas stellen door een montagesteun in het indekdeel.

De behuizing bestaat uit hoogwaardig uv-bestendig kunststof en is uitgevoerd met Ubiflex Extreme loodvervanger. Doorvoeren voor thermische leidingen en kabels van zonnepanelen zijn geïntegreerd, hetzelfde geldt voor voorzieningen waarmee water wordt afgevoerd.
De Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink is juni 2019 verkrijgbaar bij de professionele handel.

Ubbink
www.ubbink.nl/decorio