Professionele oplossingen om stofvrij te kunnen werken

Artikel delen

Naast de bekende iPulse en ISC serie van Starmix, respectievelijk de TNO A & B zuigers en het uClean programma komt Equi Nederland nu met de draagbare Starmix Quadrix accuzuiger (18 V). Tevens introduceert het bedrijf in 2020 een accuzuiger met 2x 18 V batterijen die gebaseerd is op de ISC serie. De accutechniek die in samenwerking met onder andere Metabo is ontwikkeld onder de verzamelnaam Cordless Alliance System, kortweg CAS.

De Quadrix accuzuiger is opvallend licht (4,8 kg incl. batterij) en makkelijk mee te nemen voor simpele reinigingsdoeleinden. Het heeft een met de voet bedienbare hoofdschakelaar en is voorzien van een handmatige filterreiniging. Tevens is de zuiger uitgevoerd met een blaasfunctie voor het uitblazen, drogen en afvoeren van uitblaaslucht.
Met de Eco stand is de zuiger ongeveer 25 minuten te gebruiken en met de Boost stand ongeveer 15 minuten. Het opladen gaat makkelijk en zeer snel in ongeveer 104 minuten. Daardoor is er altijd een compacte zuiger in de buurt voor de kleine en snelle reinigingsklussen. Alle accessoires zijn makkelijk en praktisch op te bergen in de zuiger zelf.

Tevens is er nu een systainerplaat leverbaar voor de iPulse, ISP en ISC serie. “One for all”: Met deze plaat kunnen praktisch alle gereedschap boxen van de bekende gereedschap merken en zelfs een krat bier op de genoemde zuiger gemonteerd en makkelijk vervoerd worden. Voor meer informatie kan men altijd terecht op bij 1 van de dealers.

Equi Nederland
www.starmix.nl