Ideaal klusje voor de winter: Zolder isoleren

Artikel delen

Vooral in het winterseizoen zoeken opdrachtgevers oplossingen om de energierekening te verlagen. De beste manier om dit te doen is door te isoleren. Met name het isoleren van daken is zeer lucratief. De snelste en voordeligste manier is het isoleren van de zolderruimte aan de binnenzijde.

Voor een snelle realisatie van deze klus levert IsoBouw SlimFix Deco. Deze zolderisolatie is verwerkbaar in slechts 3 eenvoudige verwerkingsstappen: Profielen bevestigen, isolatieplaat plaatsen en esthetisch afwerken met een afdekprofiel. SlimFix Deco is dus snel en eenvoudig verwerkbaar.

Het meest kenmerkende aan het systeem zijn de Deco-klikprofielen voorzien van softstrips. Met deze profielen wordt de zolder luchtdicht geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Dankzij de strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking nog verder vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking ook mooier en gemakkelijker.

De isolatiekern bestaat gedeeltelijk uit het biologische isolatiemateriaal BioFoam.
BioFoam is een biobased en C-2-C gecertificeerde isolatie die wordt gemaakt van
plantaardige grondstoffen. SlimFix Deco is dus niet alleen kwalitatief beter en voordeliger. Het is ook duurzamer. Aspecten die opdrachtgevers zeker zullen waarderen.

Isobouw Systems BV.
www.isobouw.nl