Kanaalplaatvloeren op maat

Artikel delen

Voor woningbouw én utiliteitsbouw worden vaak kanaalplaatvloeren toegepast. Voor grote én kleine projecten. Kanaalplaatvloeren zijn vaak de meest efficiënte, meest eenvoudige en prijstechnisch de beste oplossing. Een vraag die vaak gesteld wordt is: “welk type kanaalplaatvloer gebruik ik het best voor mijn project? ” Ook al zien alle kanaalplaatvloeren er ogenschijnlijk hetzelfde uit; de details maken het verschil.

De specialisten van Olbecon kennen de toepassingsmogelijkheden én onmogelijkheden van kanaalplaatvloeren als geen ander. Mocht een ander vloertype voor uw project een beter alternatief zijn, dan zullen zij u daar op de juiste wijze over adviseren.

Een constructieve vloer moet, zowel technisch als economisch, voldoen aan de gestelde eisen. Om voor uw project de juiste kanaalplaatvloer te kunnen aanbieden heeft Olbecon een leveringsgamma dat uit 12 verschillende vloerdiktes bestaat, variërend van 120 mm tot en met 500 mm. De meeste diktes zijn leverbaar in een breedte van zowel 600 mm als 1200 mm.
Een kanaalplaatvloer is een duurzaam product doordat er efficiënt met beton en voorspanstaal wordt omgegaan. Door de kanalen in de vloer is minder beton nodig waardoor er zowel op grondstoffen als op transport bespaard kan worden. Indien er een juiste vloerdikte gekozen wordt, dus niet te licht of te zwaar, kiest men voor een goede en duurzame oplossing.
Onze mensen helpen graag om voor uw project de juiste systeemvloeren of prefab-wanden te vinden. Of het nu kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, ribbenvloeren of combinatie-vloeren zijn of holle wanden, cascowanden, brandwanden of sandwichwanden.

Olbecon
www.olbecon.nl