PrimaCover Combi: lichtgewicht vloerbeschermer met kaarsrechte randen

Artikel delen

onnodig tijdverlies. Dat levert direct rendement op voor schilders, stukadoors, bouwbedrijven en afbouwbedrijven. PrimaCover Combi heeft een vloeistof-absorberende toplaag op een stevige antislip PE-folie. Dankzij deze combinatie van materialen is de vloer beschermd tegen beschadigingen door bijvoorbeeld verf en stucgips. PrimaCover Combi is kaarsrecht te leggen langs de muur, waardoor de vloer overal goed beschermd is. Verwerken en verwijderen gaat zonder moeite.

In vergelijking tot veel andere PrimaCover beschermende afdekmaterialen, is PrimaCover Combi niet zelfklevend. De verwerking lijkt daardoor op het leggen van stucloper.

Lichtgewicht

Het eerste wat opvalt is het lichte gewicht. De rol van 98cm breed – met daarop 50 meter materiaal – oogt en voelt solide, maar is gemakkelijk door één persoon mee te nemen. Dat lichte gewicht biedt ook voordelen bij het leggen. Omdat de zijden kaarsrecht zijn, kan het beschermmateriaal keurig langs de muren worden uitgerold. Ook het afsnijden gaat eenvoudig. Bij meerdere banen kan de overlap worden gefixeerd met geschikte tape voor extra veiligheid en bescherming.

Niet zelfklevend

Bij kleinere projecten kan het een voordeel zijn dat PrimaCover Combi niet zelfklevend is. Daardoor kunt u het afdekmateriaal verschuiven naar de volgende zone. Het product laat zich bovendien compact opvouwen na gebruik. Dat leidt in vergelijking tot stucloper tot een efficiënt gebruik van containers.

Meer soorten afdekmateriaal

PrimaCover Combi is geschikt voor harde vloeren, mits deze doorgedroogd zijn en dus geen vocht meer bevatten. Voor andere toepassingen of specifieke materialen heeft PrimaCover nog veel meer soorten afdekmateriaal. Denk onder andere aan afdekvliezen voor beton, natuursteen en parket. Ook als deze recent gelegd of behandeld zijn. Niet alleen vloeren kunnen met PrimaCover-producten worden afgedekt, ook trappen. Het complete assortiment is te vinden op de website: www.primacover.com.

Primaverde BV
www.primacover.com
https://primacover.com/series/primacover-combi
verkoop@primaverde.nl
0416-820248