Cellulosevlokken houden warmte goed vast

Artikel delen

Steeds hogere energieprijzen en eindigende grondstoffen maakt het meer dan lonend om woningen te isoleren. Door dak en gevel te isoleren blijft de warmte binnen in de winter en de koelte buiten in de zomer. De besparing kan wel oplopen tot 35%. Easycell heeft daarvoor slimme en goede oplossingen, die bovendien natuurvriendelijk zijn.

Directeur en oprichter Willem van der Toorn van Easycell/Conspec is architect en heeft heel lang gewerkt aan de renovatie van woningen. Met deze achtergrond heeft hij meer dan 20 jaar geleden al gekozen voor deze speciale cellulosevlok met een Lambda waarde van 0,036. Daardoor heeft u minder isolatiemateriaal nodig heeft dan alle andere cellulosevlokken!

Een goed geventileerde dampopen constructie in combinatie met een intelligente dampremmer is door Easycell te realiseren en dat allemaal zonder ingrijpende verbouwing. Easycell vlokken zijn makkelijk te verwerken, want ze zijn snel in te blazen waardoor de constructie kan dicht blijven. Daaraast is Easycell heel compact, waardoor het beter de warmte vasthoudt. En ook niet onhandig: het weert muizen en ongedierte, wat een bijkomstigheid van het brandvertragende in Easycell.

Conspec
www.easycell.nl