De snelste verpompbare dekvloer voor droge én vochtige ruimtes.

Artikel delen

Nooit meer kiezen en wisselen tussen anhydriet vloeivloer of zandcement smeervloer. De GDM710 omniflow gietdekvloermortel van Omnicol biedt het beste van beide. En is daarmee de snelste dekvloer die zich uitstekend laat verpompen en geschikt is voor zowel droge als natte ruimtes. Daarmee ben je als verwerker of opdrachtgever met één product klaar, zowel in nieuwbouw als renovatie. Met extreem korte droogtijden, zodat jij (en de afbouwers achter jou) snel doorkunnen.

Met de pomptruck of zakgoedpompsystemen zijn net als bij anhydriet 1.000 m2 per dag met deze vloeibare mortel geen enkel probleem. Maar op twee belangrijke punten wint de GDM710 omniflow het van anhydriet. Eén: omdat het product dankzij volledige vochtbestendigheid uitstekend presteert in de natte ruimtes, kunnen alle ruimtes in één keer worden doorgevloeid. Zónder het arbeidsintensieve en arbo-onvriendelijke traditionele (af)rijen van een zandcement smeervloer. En twee: ongekend korte droogtijden.

  • Na 6 uur beloopbaar
  • Na 16 uur betegelbaar
  • Vanaf 48 uur geschikt voor andere bekledingen
  • Laagdikte 2-10 cm
  • Geen nabewerking nodig
  • Past binnen de Omnicol systeemgarantie

Ideaal voor energiezuinige woningen

Duurzaam wonen en werken is het thema waar iedere opdrachtgever mee te maken krijgt. Daarbij speelt lagetemperatuurverwarming zoals vloerverwarming een belangrijke rol. GDM710 omniflow is dankzij zijn homogene samenstelling en uitgekiende viscositeit volledig zelfverdichtend, en vloeit dus volledig om de gelegde buizen heen. Hierdoor bereikt de stralingswarmte optimale waarden. Bovendien hoeft er vanwege de hoge druksterktes slechts een dunne laag te worden aangebracht. Dit bespaart materiaal, arbeid én zorgt voor een daling in energieverbruik!