Verpompbare dekvloer voor droge én vochtige ruimtes

Artikel delen

Met de GDM710 omniflow gietdekvloermortel van Omnicol hoeft men nooit meer te kiezen en wisselen tussen anhydriet vloeivloer of zandcement smeervloer. Deze mortel biedt namelijk het beste van beide en is daarmee de snelste dekvloer die zich goed laat verpompen en geschikt is voor zowel droge als natte ruimtes. Verwerker of opdrachtgever is met één product klaar, zowel in nieuwbouw als renovatie. Met extreem korte droogtijden, zodat jij (en de afbouwers achter jou) snel doorkunnen.

Met de pomptruck of zakgoedpompsystemen zijn net als bij anhydriet 1.000 m2 per dag met deze vloeibare mortel geen enkel probleem. Maar op twee belangrijke punten verschilt de GDM710 omniflow van anhydriet. Allereest presteert dit product dankzij volledige vochtbestendigheid uitstekend in de natte ruimtes, zodat alle ruimtes in één keer kunnen worden doorgevloeid. En dat betekent dus dat het arbeidsintensieve en arbo-onvriendelijke traditionele (af)rijen van een zandcement smeervloer niet meer nodige is.
Ten tweede vallen de korte droogtijden op: de vloer is na 6 uur beloopbaar, na 16 uur betegelbaar en vanaf 48 uur geschikt voor andere bekledingen. De laagdikte is 2-10 cm. En er is geen nabewerking nodig. Ten slotte past het binnen de Omnicol systeemgarantie.

Duurzaam wonen en werken is het thema waar iedere opdrachtgever mee te maken krijgt. Daarbij speelt lagetemperatuurverwarming zoals vloerverwarming een belangrijke rol. GDM710 omniflow is dankzij zijn homogene samenstelling en viscositeit volledig zelfverdichtend, en vloeit dus volledig om de gelegde buizen heen. Hierdoor bereikt de stralingswarmte optimale waarden. Bovendien hoeft er vanwege de hoge druksterktes slechts een dunne laag te worden aangebracht. Dit bespaart materiaal, arbeid én zorgt voor een daling in energieverbruik!

Omnicol Flooring
www.omnicolflooring.eu