Bezoekersregistratie vakbeurs RENOVATIE 2020 Is OPEN

Artikel delen

Over 2 maanden vindt in Den Bosch RENOVATIE 2020 plaats. De beurs voor kennisdeling en zakendoen rondom de snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen beleeft al weer haar 8ste editie.

Registreer voor gratis toegang

De vakbeurs vindt plaats om precies te zijn van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 mei en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis voorregistratie – en inschrijving voor de kennissessies – is mogelijk tot en met maandag 11 mei.

In combinatie met MONUMENT

RENOVATIE vindt voor de tweede maal plaats naast de nieuwe beurs MONUMENT, die gaat over onder meer herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumentaal vastgoed. Toegang tot beide beurzen is gratis bij tijdige registratie. Aan de deur kost een kaartje € 25,-.

Enige dedicated vakbeurs in de branche

RENOVATIE is het enige dedicated – en de meest complete – vakbeurs in de branche. Informatie en inspiratie staan er centraal: de beursvloer herbergt een ongekend veelzijdig aanbod van innovaties, oplossingen en best practices. En de podia een ijzersterk inhoudelijk programma.

De koplopers en duizenden medebezoekers

Bezoekers treffen er de koplopers op het gebied van onder meer isolatie, binnenklimaat, energieopwekking en -besparing, gevels, daken, kozijnen, ramen, deuren, verlichting, gebouwbeheer, domotica, interieur en afbouw. En elkaar natuurlijk, in groten getale.

Een stevig kennisprogramma

RENOVATIE wordt ondersteund door een stevig kennisprogramma: in samenwerking met de experts uit de renovatiebranche wordt een flink aantal seminars en debatten georganiseerd. In het praktijktheater vinden daarnaast talloze workshops van exposanten plaats.