Isolerende raamfolie: een verbouwvrije oplossing met direct resultaat

Artikel delen

Ervaar jij tocht in je bedrijfspand of huis? Verlaat veel warmte het pand via de beglazing? Voorkom een hoge energierekening en isoleer je pand met isolerende raamfolie. De folie houdt de kou buiten en de warmte binnen.

Tot 40% meer isolatie: het hele jaar door effectief

Het grote voordeel van isolerende folie is dat het een absolute vier seizoenen oplossing is. Het hele jaar geniet je van de voordelen. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. De folie zorgt voor een ideale werk- en woonomgeving. Een oncomfortabele temperatuur kan namelijk zorgen voor ongemak, een lage productiviteit en zelfs een hoger ziekteverzuim.

Daarnaast is het direct effectief. Wanneer onze monteurs de folie op de beglazing hebben gemonteerd, geniet je gelijk van 100% meer comfort. Het tochtgevoel is direct weg! Dankzij isolerende folie kan je bij het raam zitten en toch genieten van een aangename temperatuur. Zelfs zonder dat de ramen vervangen hoeven te worden.
Een aantal voorbeelden van isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm zijn: 40% meer isolatie, energiebesparend, terugverdiend vanaf 3 jaar, scherfbindend en inbraakvertragend.
Dankzij onze raamfolie op beglazing krijg je de controle over de ruimte terug. Wij bieden een relatief eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Met als resultaat: het hele jaar comfort, zonder onnodig hoge energiekosten. En dan profiteer je ook nog eens van 15 jaar garantie!

Verhoog comfort, verlaag kosten

Reflect Glasfilm

https://reflectglasfilm.nl/filmtypen/isolerende-raamfolie/